Maldito Karma és el llibre de la propera tertúlia literària a la Biblioteca Pau Vila

Maldito Karma és el llibre escollit per a la tertúlia literària d’aquest mes a la Bibioteca Pau Vila, que es realitzarà el proper divendres 26 de novembre a les 20.30h.

Aquest llibre, de l’autor alemany David Safier, és una novel·la d’humor en la que una presentadora prime-time de televisió mor quan li cau a sobre un vàter d’una estació espacial russa. Degut al mal karma que ha acumulat durant la seva vida humana, es reencarna en una formiga.

A partir d’aquí el seu objectiu serà acumular bon karma per tal de pujar en l’escala de la reencarnació i aconseguir guanyar de nou un lloc al cor de la seva família. En aquesta aventura serà acompanyada al llarg de diverses existències per un altre humà de mal karma que també s’ha reencarnat en un animal, el famós seductor Giacomo Casanova.

En David Safier és un escriptor que es va formar primer com a periodista i va agafar experiència de la ràdio i la televisió. Des de 1996 treballa com a guionista. Ha guanyat diversos premis com el Grimme, el Premi TV d’Alemanya i un Emmy als Estats Units. La seva segona novel·la ha estat Jesús m’estima, publicada al 2008.

Recomanacions personalitzades