PSC i CiU aprofiten les activitats del dissabte per fer campanya

Els dos principals partits polítics que es troben immersos en la campanya de les eleccions autonòmiques del 28 de novembre han aprofitat el dissabte al matí per sortir al carrer. Ho han fet a llocs estratègics, aprofitant l’existència d’activitats cíviques. CiU ha optat per la plaça de la Creu, on es feia el mercat d’intercanvi, i el PSC ha anat fins el barri del Canal, aprofitant la celebració de la Trobada d’Entitats Veïnals de Molins de Rei.

Convergència i Unió ha instal·lat la seva carpa del canvi a la plaça de la Creu durant tot el matí aprofitant la presència de ciutadans que s’apropaven al mercat d’intercanvi per fer campanya. A l’acte ha assistit el president comarcal de CiU, Josep Maria Llop, i els regidors molinencs Joan Ramon Casals, Joaquim Martí i Mònica Santamans. Han oferit informació electoral als vilatans,  han fet un vermut i han finalitzat l’acte amb uns parlaments on Llop ha convidat als assistents a “votar l’opció del canvi”.

Militants convergents, amb Joan Ramon Casals en primer pla, a la carpa de la Plaça de la Creu (Georgina Pou)

El PSC, d’altra banda, s’ha instal·lat al barri del Canal, on es celebrava la I Festa d’Entitats Veïnals de Molins de Rei. En el marc del Dissabte roig, que mobilitza a les federacions locals del PSC per sortir al carrer els dissabtes a fer campanya, els socialistes molinencs s’han beneficiat també de la gran presència de molinencs que s’apropaven a una activitat ciutadana per mostrar-se i tractar d’aconseguir algun vot per a les eleccions del proper 28 de novembre. Han estat presents el portaveu molinenc present a les llistes per al Parlament, Xavi Paz, el primer secretari de l’agrupació, Miguel Zaragoza, i els regidors Ferran Espinosa, Ana Cantudo, Esther Espinosa i Jessica Revestido entre d’altres militants socialistes. El PSC ha repartit globus entre els més petits i ha aconseguit que entre la trobada veïnal sobresortissin els globus vermells del partit.

Regidors socialistes fent campanya al barri del Canal (PSC Molins de Rei)

Recomanacions personalitzades