La Peni obre avui les seves portes per ensenyar els nous equipaments

El teatre La Peni celebra a partir de les 12 del matí de diumenge una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer les obres de millora de l’instal·lació.

Teatre de La Peni

Teatre de La Peni

Un pressupost de 158.550€ repartit entre la Diputació de Barcelona (42.300€), l’Ajuntament de Molins de Rei (29.250€) i el propi teatre (87.000€) han servit per fer una renovació de les butaques de platea, posar un nou paviment, condicionar les parets, pintar la sala, renovar les portes d’accés, canviar l’instal·lació elèctrica, millorar l’il·luminació de la sala i la part externa de l’escenari.

El nou teatre de la Joventut Catòlica-La Peni ja ha acollit, en aquestes darreres setmanes, l’edició del Festival Daltabaix de Músiques Avançades, representacions de Xarxa i del Festival Lola de Teatre, i el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb una valoració molt positiva de les noves instal·lacions per part del públic assistent a aquestes activitats.

El tresorer de La Peni, Rafel Canonja, considera que la sala “ha quedat molt maca”. Segons ell, “s’han satisfets algunes de les necessitats que reclamava la gent”.


Recomanacions personalitzades