Dilluns es coneixerà la guanyadora del 37è Memorial Margarida Xirgu

Aquest dilluns dia 15 de novembre, se cel·lebra al teatre del Foment la proclamació del 37è premi memorial Margarida Xirgu otorgat per la Penya Carlos Lemos. Aquest premi s’entrega a la millor interpretació femenina de la temporada teatral barcelonina 2009-2010.

Es donarà a conèixer l’actriu i serà trucada per telefon per tal de comunicar-li-ho tot. El premi però, li serà entregat setmanes després a l’Institut del Teatre en presència de l’alcalde de Molins de Rei, Iván Arcas, i el regidor de Cultura, Jordi Romeu.

Com cada any, l’acte comptarà amb la presència d’una actriu guanyadora del premi en altres ocasions. Enguany serà present l’actriu valenciana Pepa López, guanyadora de la temporada 2003-2004, la qual l’hem pogut veure en pel·lícules com El por qué de las cosas o Forasters. La temporada passada la convidada a l’acte va ser l’actriu Xus Estruch, la qual va fer un cant al teatre amb el discurs que va llegir, el qual s’havia llegit anteriorment el dia mundial del teatre. El premi es va entregar a l’actriu Lloll Bertran.

Després dels parlaments de la vídua de Carlos Lemos, el president de la penya, el regidor de cultura de la vila i l’alcalde, el grup de teatre molinenc Espai Xirgu, oferirà un petit tast de lectures sobre Margarida Xirgu.

L’acte serà a les 20h al Foment Cultural i Artístic i finalitzarà amb un petit refrigeri per als assistents.

Recomanacions personalitzades