El Festival Lola porta una altra obra a Molins de Rei

El Festival Lola de Teatre Alternatiu continua a Molins de Rei. Després d’haver rebut l’obra Anem a fer una musa, la Peni ja té preparat el muntatge de Corrüptia, una farsa que parla sobre un tema molt actual: la corrupció.

Cartell de "Corrüptia: una regió ed l'est"

El grup de teatre l’Enjòlit ens acosta Corrüptia: una regió de l’est, aquest cap de setmana al renovat teatre de la Peni. Amb “Corrüptia: una regió de l’est” es vol fer al·lusió als darrers casos de corrupció que s’han viscut a València i les Illes Balears. Una comèdia que no deixa indiferent sobre aquest esport tan polític que inclou mitjans audiovisuals i música, fet que fan de la representació, un veritable espectacle.

L’autor del text és Josep Lluís Fitó i està dirigit per Carles Fernández. Albert Alemany, Jenny Beacraft, Arnau Marín i Marta Montiel són els actors que posen en escena l’obra.

Els horaris de representació són els següents: el dissabte a les 22h i el diumenge a les 19h. Hi ha hagut alguns problemes amb el programa del Festival, ja que s’ha imprès amb un error. L’hora del diumenge no és a les 22h, sinó a les 19h.

Després de Molins de Rei, l’obra es podrà veure al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat el proper 4 de desembre.

Recomanacions personalitzades