L’Ajuntament desmenteix l’existència de plantes verinoses a cap escola

Durant aquesta setmana, s’han produït comentaris a la pàgina de Facebook de Viu Molins de Rei denunciant l’existència d’una planta verinosa a una escola municipal. Els tècnics de l’Ajuntament han revisat les plantes de les escoles arran d’aquesta queixa i des del consistori municipal es desmenteix rotundament l’existència de cap planta verinosa.

(Viquipèdia)

L’Ajuntament de Molins de Rei ha confirmat a Viu Molins de Rei que no s’ha plantat cap planta verinosa ni al pati ni a prop de cap escola pública del municipi. Els rumors a la xarxa social parlaven de que s’havia plantat “estramoni” en el pati d’una escola. Ahir, tres tècnics municipals van visitar tots els centres del municipi per comprovar si eren certes aquestes afirmacions i no van trobar cap planta sospitosa. L’empresa Moix, adjudicatària del servei de jardineria, també ho ha negat rotundament.

Recomanacions personalitzades