L’Ajuntament desmenteix l’existència de plantes verinoses a cap escola

Durant aquesta setmana, s’han produït comentaris a la pàgina de Facebook de Viu Molins de Rei denunciant l’existència d’una planta verinosa a una escola municipal. Els tècnics de l’Ajuntament han revisat les plantes de les escoles arran d’aquesta queixa i des del consistori municipal es desmenteix rotundament l’existència de cap planta verinosa.

(Viquipèdia)

L’Ajuntament de Molins de Rei ha confirmat a Viu Molins de Rei que no s’ha plantat cap planta verinosa ni al pati ni a prop de cap escola pública del municipi. Els rumors a la xarxa social parlaven de que s’havia plantat “estramoni” en el pati d’una escola. Ahir, tres tècnics municipals van visitar tots els centres del municipi per comprovar si eren certes aquestes afirmacions i no van trobar cap planta sospitosa. L’empresa Moix, adjudicatària del servei de jardineria, també ho ha negat rotundament.

 • Meritxell

  Llavors perque hi han proves? o nomes les veig jo les flors seques amb llavors pero en realitat no existeixen…ups! aviam si ara estic boja i veig visions!!!

  • Redacció

   Hola Meritxell, pots aportar aquestes proves?

   Salutacions.

 • Matilde

  No ho entenc!Avera si ara n'estic marejada ho algu axí!Avera no estic ni boja ni res pero…Com es diu aquesta flor?I el seu nom cientific!