Neix Can Castells TV a Sant Boi

Aquest dijous es realitza la primera emissió de Can Castells TV. Artistes plàstics, videocreadors i “performers” de Sant Boi de Llobregat participaran a partir de les 19.30 hores en el debat “La creació artística a Sant Boi, un estat de la qüestió”.

El nou canal servirà com a plataforma de difusió de l’escena artística de Sant Boi de Llobregat. Els continguts d’aquest nou canal experimental de televisió per Internet giraran principalment a l’entorn de l’art que es fa avui en dia a Sant Boi. Artistes i creadors de la localitat hi tindran una plataforma permanent per difondre la seva obra. Més enllà de la vocació artística, Can Castells TV emetrà també altres espais al voltant de diferents manifestacions de la vida local.

El plató d’aquest nou canal de participació ciutadana està situat a Can Castells-Centre d’Art.

Recomanacions personalitzades