Reviu el Terror

Fem un resum del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei amb tots els vídeos i notícies produïdes per Viu Molins de Rei durant el festival.

Tot va començar dijous passat, amb les semifinals del concurs de curts.

Divendres va arribar la gran final del Concurs de Curts de terror i gore. Abans del visionat dels finalistes, es van entregar els premis als millors microrelats de terror i gore. Després de permetre als espectadors veure els curts finalistes, el conill Otto va fer un espectacle humorístic per a tots els assistents i finalment es van entregar els premis als curtmetratges guanyadors del Concurs de Curts de Terror i Gore.

Un dels directors que presentaven curt finalista era Ángel Martín, humorista i presentador del programa Sé lo que hicistes de La Sexta. No va guanyar cap premi, però Viu Molins de Rei va conèixer de primera mà les seves impressions després de veure per primera vegada en una gran pantalla el seu curtmetratge titulat “El último“.

Els guanyadors del premi del públic, els directors del curt “Brutal Relax”, també van explicar-nos les seves sensacions després de la bona acollida dels espectadors.

Picnic” va ser el curt guanyador del premi del jurat. El seu director, Gerardo Herrero, es mostrava molt orgullós i ens va explicar alguns secrets de la gravació del que ha estat el millor curt del festival segons els experts.

La gran polèmica del festival d’enguany ha estat la decisió d’última hora de no projectar la película A Serbian Film. El director artístic del festival, Albert Galera, va explicar a Viu Molins de Rei com es sentien des de l’organització al prendre aquesta decisió.

Tot i no emetre “A serbian film” per “recomanacions institucionals”, les 12 hores de cinema de terror van omplir la Peni i van ser, com cada any, la gran nit del festival.

I el mateix dissabte es va oferir una performance terrorífica a tots els assistents. Viu Molins de Rei us ofereix en exclusiva el “making off” de l’espectacle que va amenitzar els instants previs a les 12 hores de cinema de terror.

Recomanacions personalitzades