El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei perd contra el líder amb polèmica arbitral

El CE Molins de Rei perd a casa contra el Pallejà per 48 a 53 en un partit marcat per les decisions del col·legiat.

Marcador del partit

Marcador del partit (http://basquet-molinsderei.blogspot.com/)

Un partit poc vistós de cara al públic. Lleig, dens, d’aquells que no portaran més gent al Poliesportiu Municipal. Poca anotació, joc poc fluid i dos equips que no acabaven de trobar el seu estil. En aquestes condicions el paper el jutge pot passar a ser crucial.

Durant els últims dos minuts de partit un seguit d’errades col·legials fan que el matx es decanti a favor del bàndol visitant. Dues faltes clares a favor dels pivots del CE Molins de Rei, uns tres segons  d’un jugador visitant que passa més de 5 segons quiet a la zona molinenca i uns peus inexistents van ser un pes massa gran per l’equip de Juan Couto que es mostra així de contundent al blog de la secció.

El proper cap de setmana l’equip visita la pista de l’Almeda.

CE Molins de Rei: Ferran 6; Amigó 5; Noel 6; Ruben 9; Miquel 12; Jose; Vico 8; Teo; You 2; Xavi.

Recomanacions personalitzades