S’obren les inscripcions del 6è Mercat d’Art Jove

Tots els artistes entre 18 i 34 anys interessats en participar en la sisena edició del Mercat d’Art Jove de Molins de Rei poden formalitzar la seva inscripció des d’avui i fins el 3 de desembre al Punt Jove i al Cercle Artístic.

El Mercat d’Art Jove és una iniciativa organitzada per la regidoria d’Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Molins de Rei, conjuntament amb el Cercle Artístic. El seu objectiu és oferir als joves un espai on mostrar el seu art i promocionar les seves creacions. Les obres que es poden presentar són de temàtica lliure i de petit format.

Les bases completes es poden consultar a la pàgina web del Punt Jove i a la del Cercle Artístic. La inscripció està oberta del 8 de novembre al 3 de desembre i les obres s’han de presentar al Cercle Artístic (carrer Major, 79) o al Punt Jove (Avinguda de València, 21).

El Mercat restarà obert del 17 de desembre de 2010 al 5 de gener de 2011, de dilluns a dissabte, de 18 a 21 h, a la seu del Cercle Artístic de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *