CiU: Una molt bona notícia

Sempre és una bona notícia que un nou mitjà de comunicació aparegui a la llum pública per a informar del què passa a la nostra a la vila. Una vila que és més dinàmica, més plural, més diversa del  que molts cops ens hem arribat a imaginar.

Des de CiU de Molins de Rei volem donar la benvinguda a Viu Molins de Rei , perquè estem segurs de que complirà amb escreix amb la funció d’informar per a tothom.

I aquest és el gran repte que se li presenta a aquesta nova publicació digital en un moment on la tecnologia permet l’accés fàcil i ràpid a la informació. Una informació que ha de ser el més complerta i imparcial possible, cosa que val a dir que en altres moments i en altres formats informatius, nosaltres considerem que no sempre ha estat així.

Però CiU de la Vila amb en Joan Ramon Casals, el seu cap de llista al capdavant, estarem sempre donant suport aquest nou projecte, com a qualsevol nou projecte que sigui beneficiós per a Molins de Rei  i que aporti una millora i un canvi a la vila.

Ànims i endavant.

Recomanacions personalitzades

Etiquetes: