El regidor de la CUP donarà part del seu sou a les entitats

El regidor de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Àlex Maymó, ha fet públic que aquest any tornarà a destinar part del seu sou a les entitats de Molins de Rei. Ho farà a través del Certamen Millorem Molins, que escollirà dos projectes de la vila a desenvolupar durant l’any vinent.

Àlex Maymó i Albert Botrán durant la roda de premsa de presentació del Certamen Millorem Molins

Àlex Maymó i Albert Botrán durant la roda de premsa de presentació del Certamen Millorem Molins

És la segona vegada que la CUP decideix destinar a les entitats del municipi una part del sou que rep el seu regidor a l’Ajuntament. I ho farà a través del “Certamen Millorem Molins”, obert a qualsevol entitat de la vila que vulgui presentar un projecte a desenvolupar durant l’any vinent. En total es dedicaran 2.250 euros, “part de l’increment injustificat de les retribucions dels càrrecs electes”, segons s’indica a les bases de la convocatòria, a la que es poden presentar projectes fins el 12 de desembre.

S’entregaran dos premis, un de 1.250 euros, i un altre de 1.000 euros a cada una de les entitats escollides. El sistema d’avualuació dels projectes està format en un 80% per un jurat independent de persones no vinculades a les CUP. L’altre 20% es durà a terme a través d’una enquesta oberta a la pàgina web de la CUP, on els ciutadans podran triar el seu projecte favorit, al que s’entregarà 20 punts més que a la resta de projectes estudiats pel jurat. En el cas de que els dos guanyadors del Certamen no esgotin l’ajut, la resta de projectes millor classificats també rebran alguna quantitat.

El 20 de gener es faran públics els projectes guanyadors del Certamen Millorem Molins.

Bases del Certamen “Millorem Molins”

Recomanacions personalitzades