Instituts del Baix Llobregat participen al Festival de cinema de Terror

L’acte matinal del festival ha estat la sessió de curtmetratges destinada als instituts del Baix Llobregat. Per segon any consecutiu algunes produccions es mostren a estudiants de tercer i quart d’ESO, i a batxillerat.

L’any passat, aprofitant que el festival girava al voltant dels nens i el terror, els organitzadors van decidir celebrar una sessió de curts dirigida als alumnes dels instituts de la vila. Hi van participar el Virolai i el IES Bernat el Ferrer. Pel director del institut Bernat el Ferrer, Ramon Graells va ser una proposta “que ens va sorprendre, però on hi volíem participar ja que ens agradar implicar-nos amb tot el que es faci des del municipi”. El balanç d’aquest acte va ser valorat positivament per l’staff del festival. El director artístic, Albert Galera explica que aquesta activitat “és un dels actes que més ens va agradar perquè implica que els adolescents coneguin el gènere de terror i que alguns participin en la resta dels actes del festival”.
Durant l’acte, s’han projectats curts de l’edició de l’any passat, com el del premiat Andy Muschietti,”Mama”, o “Hearttatrack” de Rafa Dengrà, director guanyador del premi del púbilc d’enguany amb “Brutal Relax”. Al final de la projecció, els estudiants han votat la producción que els hi ha agradat més.

Recomanacions personalitzades