El sènior masculí de bàsquet guanya a Vilafranca després d’una pròrroga

Diuen que de castanyes, qui més en pela, més en menja. Això és el que van fer els jugadors del CE Molins de Rei el a la pista del Casal de Vilafranca, líder del grup i fins la setmana anterior invicte.

Imatge del partit

Imatge del partit

En un partit amb poca qualitat i una anotació baixa, qui se sacrifiqués més els darrers minuts i valorés més totes les accions s’enduria la victòria i els nostres van ser els que van pelar més castanyes.

El partit començava malament pels molinencs (12-2), però la reacció no es va fer esperar i al descans el marcador era de 24-26.

Al tercer quart, l’anotació compulsiva de Noel (amb una esmaixada brutal) i Rubén (amb 3 triples pràcticament consecutius), permetien als nostres obrir la màxima escletxa del partit (26-38), però els locals no havien dit l’última paraula i van tornar a enganxar-se al partit (41-44 al final del tercer quart). En els minuts finals, nerviosisme, errades en els tirs lliures i… empat! Segona pròrroga de la temporada.(57-57).

Després de 4 minuts i mig d’igualtat, moniato amunt, panellet avall, empat a 61, 20 segons i pilota pel Molins. Els de Vilafranca decideixen fer falta però al base Xavi Rodado no li tremola el canell i anota els 2 tirs. Els nostres recuperen la pilota i el partit ja no es podia escapar! Al final, 63-66!

Gran victòria de mèrit, segona consecutiva en una pista molt complicada, ens posem amb balanç positiu (4-3) i rebem el Pallejà el proper diumenge, a les 19h.

Anotacions: Ferran (5), Amigó (5), Noel (11), Rubén (21), Miquel (7), Jose (-), Vico (2), Teo (2), Lluís (-), You (7), Xavi (6).

Recomanacions personalitzades