El minut a minut del ple municipal a Twitter

Viu Molins de Rei va retransmetre el ple extraordinari realitzat ahiral’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. Ara podeu consultar l’arxiu cronològic de tots els tweets que es van fer durant el ple, tant per part nostre com de diferents regidors presents a la xarxa com Xavi Paz (PSC) i Joan Ramon Casals (CiU):

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei Ja s’ha fet el sorteig de les meses electorals. Tot seguit comença el ple municipal.

jrcasals jrcasals: Al ple municipal de l’ajuntament de molins de rei.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: A debat les ordenances fiscals de l’any vinent. Els grups de l’oposició es queixen de manca d’informació per fer el debat.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Maymó (CUP): La política fiscal d’aquests quatre anys ha estat nefasta”.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC proposa fraccionar el pagament de l’IBI en quatre terminis.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El regidor de finances, Enric Franch, puja el to del debat i acusa a l’oposició d’irresponsables.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Franch considera que la publicació dels informes perjudica a l’Ajuntament i dona “les gràcies i que l’aprofiti” al PSC.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: En @xavipaz (PSC) convida al regidor de finances a denunciar la publicació dels informes si és il.legal.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: S’aproven les ordenances fiscals amb abstenció de CUP, PP i PSC. El PSC vota en contra al punt de l’IBI.

Xavi Paz xavipaz: Al ple de l’ajuntament. Ordenances fiscals. Continua el increment del IBI i el rebuig a totes les nostres propostes.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’Ajuntament anuncia la contractació d’un nou alt càrrec. La CUP considera més adequat dedicar recursos a la municipalització de la neteja.

Jose Polo JosePol0: La CUP sempre s’enrecorda de les netejadores. Sempre. #plemolins

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Dilluns 7 de març serà festiu local, com a Barcelona. L’altre festiu serà el 29 de setembre, Sant Miquel.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: CiU presenta una moció per prohibir festes rave a Molins després del descontrol de l’última Festa Major.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció de CiU no rep el suport de cap partit.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La CUP questiona si CiU hauria presentat una moció com aquesta a l’inici de la legislatura, recordant que CiU és membre de govern municipal.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC presenta una moció contra la zona blava al barri de la Granja.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PP i la CUP també mostren el seu rebuig a la zona blava. CiU demana més aparcament però no s’oposa a la zona blava.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC (@xavipaz) assegura que la mobilitat ha millorat amb la reordenació de l’aparcament, sense posar en marxa la zona blava.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció contra la zona blava compta amb els vots de PSC, PP i CUP, però no surt endavant.

Xavi Paz xavipaz: El ple de MdR a proposta del PSC decideix estudiar alternatives a la zona blava del barri de la Granja, amb vot en contra de IiE i ERC.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: CiU vota a favor de que s’estudiin noves mesures per millorar l’aparcament, el que sumat a PSC, PP i CUP fa aprovar aquesta part de la moció.

jrcasals jrcasals: Al ple d’avui hem aprovat congelar la gran majoria d’impostos municipals, i apujar l’ibi el mateix que l’ipc.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El ple aprova per unanimitat la moció que demana un major respecte dels cartells de les entitats als plafons informatius.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció demana major respecte per part de les empreses privades però també entre les mateixes entitats.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El regidor de Cultura, Jordi Romeu, considera la moció contra les raves “inexacta i partidista”.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’equip de govern defensa una moció a favor de la millora de les politiquescl d’oci nocturn.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC considera que la moció és una obvietat i que el que defensa és la feina que ja s’hauria d’estar fent des de l’Ajuntament.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Aprovada per unanimitat la moció per millorar la qualitat de l’oci nocturn.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Fins aquí la retransmissió del ple municipal. Gràcies per seguir-nos i pels comentaris i aportacions.

 • bona feina!!!

  • Redacció

   Gràcies.

 • Guillem

  Què deia exactament la moció sobre les cartelleres?

  Per cert, ja que al web de l'Ajuntament és impossible veure les actes dels plens ni tant sols les mocions que s'han presentat, podríeu vosaltres després de cada ple fer-ne una crònica i un recull de les mocions? A part del seguiment pel twitter que està molt bé.

  Salut

  • Guillem, la moció sobre les cartelleres demanava la prohibició de l'ús per part d'empreses privades i al final es va acordar en una petició de respecte no només per part de les empreses, sinó també entre les mateixes entitats. En breu escriurem un article explicant més detalls.

   La nostra intenció és desenvolupar una mica més enllà del Twitter els plens municipals, però tampoc volem explicar 10 mocions de cop, així que anirem tractant els temes en els propers dies.

   Gràcies pel comentari ;)

 • Pingback: S'elimina la zona blava del barri de la Granja | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Les cartelleres de Molins de Rei segueixen en mans d'empreses privades | Viu Molins de Rei()