El minut a minut del ple municipal a Twitter

Viu Molins de Rei va retransmetre el ple extraordinari realitzat ahiral’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. Ara podeu consultar l’arxiu cronològic de tots els tweets que es van fer durant el ple, tant per part nostre com de diferents regidors presents a la xarxa com Xavi Paz (PSC) i Joan Ramon Casals (CiU):

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei Ja s’ha fet el sorteig de les meses electorals. Tot seguit comença el ple municipal.

jrcasals jrcasals: Al ple municipal de l’ajuntament de molins de rei.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: A debat les ordenances fiscals de l’any vinent. Els grups de l’oposició es queixen de manca d’informació per fer el debat.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Maymó (CUP): La política fiscal d’aquests quatre anys ha estat nefasta”.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC proposa fraccionar el pagament de l’IBI en quatre terminis.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El regidor de finances, Enric Franch, puja el to del debat i acusa a l’oposició d’irresponsables.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Franch considera que la publicació dels informes perjudica a l’Ajuntament i dona “les gràcies i que l’aprofiti” al PSC.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: En @xavipaz (PSC) convida al regidor de finances a denunciar la publicació dels informes si és il.legal.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: S’aproven les ordenances fiscals amb abstenció de CUP, PP i PSC. El PSC vota en contra al punt de l’IBI.

Xavi Paz xavipaz: Al ple de l’ajuntament. Ordenances fiscals. Continua el increment del IBI i el rebuig a totes les nostres propostes.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’Ajuntament anuncia la contractació d’un nou alt càrrec. La CUP considera més adequat dedicar recursos a la municipalització de la neteja.

Jose Polo JosePol0: La CUP sempre s’enrecorda de les netejadores. Sempre. #plemolins

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Dilluns 7 de març serà festiu local, com a Barcelona. L’altre festiu serà el 29 de setembre, Sant Miquel.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: CiU presenta una moció per prohibir festes rave a Molins després del descontrol de l’última Festa Major.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció de CiU no rep el suport de cap partit.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: La CUP questiona si CiU hauria presentat una moció com aquesta a l’inici de la legislatura, recordant que CiU és membre de govern municipal.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC presenta una moció contra la zona blava al barri de la Granja.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PP i la CUP també mostren el seu rebuig a la zona blava. CiU demana més aparcament però no s’oposa a la zona blava.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC (@xavipaz) assegura que la mobilitat ha millorat amb la reordenació de l’aparcament, sense posar en marxa la zona blava.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció contra la zona blava compta amb els vots de PSC, PP i CUP, però no surt endavant.

Xavi Paz xavipaz: El ple de MdR a proposta del PSC decideix estudiar alternatives a la zona blava del barri de la Granja, amb vot en contra de IiE i ERC.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: CiU vota a favor de que s’estudiin noves mesures per millorar l’aparcament, el que sumat a PSC, PP i CUP fa aprovar aquesta part de la moció.

jrcasals jrcasals: Al ple d’avui hem aprovat congelar la gran majoria d’impostos municipals, i apujar l’ibi el mateix que l’ipc.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El ple aprova per unanimitat la moció que demana un major respecte dels cartells de les entitats als plafons informatius.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La moció demana major respecte per part de les empreses privades però també entre les mateixes entitats.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El regidor de Cultura, Jordi Romeu, considera la moció contra les raves “inexacta i partidista”.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’equip de govern defensa una moció a favor de la millora de les politiquescl d’oci nocturn.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El PSC considera que la moció és una obvietat i que el que defensa és la feina que ja s’hauria d’estar fent des de l’Ajuntament.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Aprovada per unanimitat la moció per millorar la qualitat de l’oci nocturn.

Viu Molins de ReiViuMolinsdeRei: Fins aquí la retransmissió del ple municipal. Gràcies per seguir-nos i pels comentaris i aportacions.

Recomanacions personalitzades