El Molins de Rei CF suma una nova derrota

El Molins de Rei CF ha perdut 1 a 2 contra el Vallirana “B” i ja suma sis derrotes consecutives. L’equip de Teo Carvallo no guanya des de la jornada 2.

Imatge del Molins de Rei FC - Vallirana "B"

Imatge del Molins de Rei FC - Vallirana "B"

Som a la jornada 8 del grup vuitè de la segona territorial. El Molins de Rei CF va guanyar les dues primeres i des de llavors no ha tornat a conèixer la victòria. L’última derrota ha estat contra el segon classificat de la categoria, el Vallirana “B”, en un partit que es va escapar al final.

L’equip de Teo Carvallo té molt complicat seguir una temporada més a segona territorial ja que ha de quedar entre els dotze primers degut a la reestructuració de les categories.

El Molins no aconsegueix crear un grup sòlid després de que molts dels antics jugadors decideixin no continuar a l’entitat. Les noves incorporacions no acaben de funcionar. Un exemple és la la marxa de Mario, ex-jugador del Gavà, que ha estat expulsat de la disciplina molinenca per llençar el braçalet de capità en un partit quan era una de les grans esperances per aquesta temporada. Són, una vegada més, la gent jove formada a l’escola els que han de treure les castanyes del foc, veurem si ho aconsegueixen.

Recomanacions personalitzades