Toni de la Flor: Sovint els arbres no ens deixen veure el bosc

A Molins de Rei ens hem de felicitar pel naixement del diari digital Viu Molins de Rei, així com encoratjar al D.Guerrero i al J.Polo com a protagonistes principals d’aquest repte, a que des de la imparcialitat, pluralitat i l’objectivitat puguin donar cabuda als col·laboradors que ho desitgin perquè aquest projecte sigui viable i durable. Gràcies companys per l’esforç i el compromís que això representa, i per l’aportació que feu d’un mitjà que fins ara no existia a Molins de Rei,  a part de la revista mensual El Llaç, de la Radio municipal i Molins Televisió.

També ens hem de felicitar per la posada en funcionament d’un nou equipament, el CAP de la Granja, llargament reivindicat per la ciutadania.  Però ha faltat informació a la ciutadania per part del Departament de Salut a l’hora de posar-lo en funcionament, i això ha donat peu a que dos grups politics municipals hagin fet tot un seguit de retrets i acusacions que no son res més que soroll electoral de cara a les properes eleccions al Parlament, deixant en  segon terme la valoració més important que és que s’ha millorat el servei de Salut pública a la vila i que durant el 2011 s’aniran ampliant els serveis a la ciutadania entre el nou i l’antic CAP.

La inversió de 4.000.000 d’euros que ha fet el Govern de Catalunya i que es va començar a negociar amb la conselleria de Salut el 2003 quan era Alcalde en Víctor Puntas no es pot menysprear. Tot i això, hem de reclamar amb fermesa que el més aviat possible es posin en marxa tots el serveis compromesos que corresponen a la població de Molins de Rei i el Papiol i que encara no estan en funcionament, com ara el servei de rehabilitació, i d’altres com el de radiografies i especialistes que ara no estan previstos per a la població que s’atén al CAP.

L’actuació de l’Ajuntament per a millorar la circulació i augmentar les places d’aparcament del barri de la Granja en més de 72 (49 d’elles de zona blava de dilluns a divendres, i 3 per a persones amb mobilitat reduïda) es feia necessària per la concentració en aquest barri de molts habitatges, el Centre Mèdic Molins, l’escola i el poliesportiu La Sínia i el nou CAP.

Finalment també ens hem de congratular del bon ritme que porten les obres del carrer Major i de com queda el nou paviment que ja esta pràcticament tot col·locat. Un gran impuls per a l’activitat comercial del “Centre Vila” i una gran millora per als veïns del Centre.

Recomanacions personalitzades