Detingut un altre piròman de contenidors a Sant Vicenç dels Horts

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts ha detingut el presumpte autor de la crema de contenidors al municipi durant les últimes setmanes. Es tracta de la segona detenció que es practica per actes incívics d’aquestes característiques a Sant Vicenç.

El detingut és un veí del municipi, de 45 anys, al que se l’imputa un delicte de danys per la crema de 48 contenidors de reciclatge i rebuig. La policia el va enxampar in fraganti la nit de diumenge gràcies a un dispositiu especial amb el suport dels Mossos d’Esquadra. Durant les últimes setmanes s’havien cremat un gran nombre de contenidors. La Policia Local li imputa un total de 48 contenidors per un valor superior a 95.000 euros.

Els responsables del cos policia local i els de la policia autonòmica mantenen oberta la investigació, però tot apunta a que la persona detinguda sortia del seu domicili a altes hores de la matinada i cremava els contenidors situats a les seves rodalies. Es dóna la circumstància que, per a dificultar la seva identificació, es canviava de jaqueta de tornada a casa.

Aquesta detenció és la segona, després que l’agost passat s’imputés a un veí de Sant Vicenç dels Horts la crema de 40 contenidors. Aquests actes incívics van començar el 2009 i ha suposat al municipi una despesa superios als 300.000 euros.

Recomanacions personalitzades