Xavi Paz: Sempre és una bona notícia una estrena

Sempre és una bona notícia una estrena. Si aquesta estrena és un nou mitjà de comunicació la satisfacció és doble. Si a més, aquest és d’àmbit local ens podem felicitar tots plegats i sens dubte hem de reconèixer el mèrit dels seus creadors.

Actualment són  moments de dificultat econòmica, que combinada amb la revolució tecnològica, està provocant un fort debat en els mitjans de comunicació més clàssics. Generacions joves amb hàbits diferents plantegen dubtes sobre la viabilitat de determinats mitjans. Contínuament veiem com els mitjans “tradicionals” fan ús de les noves plataformes per arribar als nous públics.

En aquest escenari, considero molt positiu que dos joves molinencs tinguin la iniciativa d’endegar un nou mitjà de comunicació tot aprofitant internet. La seva empenta, la seva il·lusió i la seva ambició mereixen sens dubte  el meu reconeixement. Estic convençut que els seus creadors i col·laboradors aconseguiren variar els nostres hàbits i fer d’aquesta pàgina, una pàgina necessària per conèixer l’opinió més complerta de Molins de Rei.

Des d’aquí vull animar al David i al Jose en aquests moments inicials a que mantinguin la il·lusió i la força que els ha portat fins aquí i encoratjar-los a trobar la constància necessària per assolir els màxims èxits i desitjar-los molta sort.

Felicitats Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades