Torrelles de Llobregat també estrena un nou CAP

Tot just una setmana després de que Marina Geli visités el nou CAP de Molins de Rei, la consellera va desplaçar-se fins a Torrelles de Llobregat per visitar el nou centre d’atenció primària del municipi.

El nou Centre d’Atenció Primària es troba a la plaça del Doctor González i permetrà millorar l’accessibilitat i comoditat en els equipaments d’atenció primària. Compta amb un espai de 731,85m2 i ofereix serveis de medicina general i pediatria, atenció a la salut sexual i reproductiva i infermeria.

La consellera Marina Geli acompanyada de l'alcaldessa de Torrelles durant la visita al nou CAP (Aj. de Torrelles)

En l’àmbit assistencial, el CAP compta amb dues consultes de medicina general, dues consultes d’infermeria i sales de tractament, consultes de pediatria, consulta d’atenció a la salut sexual i reproductiva, així com una consulta de llevadora. El bloc funcional d’aquest nou equipament està conformat per l’àrea d’entrada (vestíbul, recepció, arxiu i lavabos), magatzem i instal·lacions. La inversió per aquestes obres i equipament ha estat d’1.658.882,31 euros.

Recomanacions personalitzades