Molins de Rei torna a tenir waterpolo femení

Després de sis anys sense cap presència d’equip femení de waterpolo al Club Natació Molins de Rei, s’ha pogut construir un equip.

Aquest any ha començat a competir el passat dia 2 d’octubre a la Copa Catalunya de Waterpolo femení de 2ª divisió. També participarà a la Lliga estatal de 2ª divisió.

L’entrenador de l’equip, format per esportistes, algunes de les quals ja havien format part de l’equip de fa sis temporades, és Ciscu Díaz, el segon entrenador de l’Absolut B, juntament amb Lluís Puiggarí.

Després de diverses temporades parlant amb la presidenta Magda Janés, preguntant-li per la possibilitat de reintegrar l’equip femení, finalment es fa realitat l’existència de les noies al món del waterpolo.

El començament de la temporada amb la Copa Catalunya no ha estat amb victòria, però muntar un equip és difícil i després de sis anys d’aturament, el C.N. Molins de Rei necessitarà molt d’esforç per tirar endavant el projecte d’un renovat equip femení.

Imatge del sènior femení del CN Molins de Rei

Imatge del sènior femení del CN Molins de Rei

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “Molins de Rei torna a tenir waterpolo femení

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *