Lluís Carrasco: Felicitats per la iniciativa

En nom de l’organització i tots els companys i companyes d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei , vull felicitar-vos per la iniciativa de crear un nou mitjà periodístic a Molins de Rei, en la xarxa, un mitjà innovador, amb noves idees, amb un bon plantejament, amb aspiració de tocar tots els aspectes que fan viure Molins:  Cultura, esport, teatre, música, entitats, noticies, política, etc., un mitjà que neix amb voluntat de rigor  i amb un equip jove amb molta il·lusió i empenta.

És una magnífica notícia que neixi aquest projecte realment interessant  i  molt innovador, dirigit per gent jove i emprenedora.

Us desitgem sincerament molts èxits en el vostre treball  i que aconseguiu que Viu Molins de Rei,  pugui ser en breu termini un dels mitjans de referència  de la nostra Vila.

Recomanacions personalitzades