L’Ajuntament renova el conveni per desplegar el Pla Local de Civisme

L’Ajuntament de Molins de Rei ha renovat el conveni pluriennal amb el Departament de Governació i Administracions Públiques per desplegar el Pla Local de Civisme a Molins de Rei.

Amb la signatura d’aquest conveni, Molins de Rei rebrà entre 25.000 i 35.000 euros que s’utilitzaran per desenvolupar i consolidar polítiques locals de foment del civisme, cohesió social i de dinamització comunitària. L’objectiu del Pla és promoure una actitud participativa de la ciutadania en la vida social i política i aconseguir un compromís pel futur de la comunitat. Les accions es fan a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, en col·laboració amb els municipis. Per a Víctor Puntas, primer tinent d’alcalde, “la profunda transformació de caire econòmic, social i cultural que viu la nostra societat planteja el repte de dur a terme polítiques que reforcin la integració i la cohesió social”.

Molins de Rei és un dels 18 municipis de més de 20.000 habitants que fan servir el Pla Local de Civisme. Aquesta és la segona convocatòria dels Plans Locals de Civisme, signats ja per 14 ciutats l’any passat -entre elles, Molins de Rei-, i que ara ha permès ampliar-se a d’altres com Figueres, Olot, Manlleu i Sabadell. El conjunt de ciutats catalanes amb un Pla Local de Civisme són: Amposta, Tortosa, Girona, Salt, Lloret de Mar, Rubí, Terrassa, Vic, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Reus, Molins de Rei, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Olot, Figueres, Manlleu i Sabadell.

Recomanacions personalitzades