La Generalitat invertirà 200.000 euros a la Federació Obrera l’any vinent

El Govern de Catalunya ha aprovat una aportació de 200.000 euros a les obres de la Federació Obrera per a l’any vinent. Aquesta inversió es troba dins del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent al 2011.

Federació Obrera (Aj. de Molins de Rei)

El Pla de cooperació local impulsat pel Departament de Governació i Administracions Públiques està dotat amb 165 milions d’euros que permetran finançar més d’un miler d’actuacions arreu de Catalunya. El seu objectiu és reactivar l’obra pública a tot el territori al mateix temps que es cobreixen necessitats dels habitants dels municipis. La majoria de les obres es concreten en urbanitzacions, pavimentació, conservació de la via pública, abastament d’aigua i equipaments culturals, esportius o docents.

Aquesta inversió de la Generalitat es suma a la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei amb l’objectiu d’ajudar a pagar les obres de rehabilitació de la Federació Obrera que convertiran l’edifici en un gran centre cívic i cultural. Si es compleixen els calendaris previstos, les obres finalitzaran durant el primer semestre del 2011, coincidint amb el 80è aniversari de la proclamació de la II República.

Recomanacions personalitzades