Els problemes econòmics impedeixen al sènior femení d’handbol jugar a Primera Nacional

Després de baixar de categoria la temporada passada, el CE Molins de Rei deixar escapar l’oportunitat de seguir a la categoria de plata de l’handbol estatal. L’economia del club ho ha fet impossible.

Escut del CE Molins de Rei

Escut del CE Molins de Rei

Un equip en una categoria tant alta com la Primera Nacional suposa unes despeses elevades. Els desplaçaments llunyans fan que s’hagi de recórrer a la contractació de serveis d’avió o autobús durant la gran part de la temporada. Fins la temporada passada el sèni0r femení d’handbol del CE Molins de Rei es podia permetre estar a la categoria de plata de l’handbol espanyol. Aquesta no ha estat possible.

El descens de categoria que es va produir la passada temporada va deixar a l’equip d’Isa Rabassa molt tocat. L’esperança de seguir un any més a l’handbol “professional” va sorgir de la mà de la reestructuració de les lligues feta per la Federació Espanyola d’Handbol. Aquesta, va oferir al CE Molins de Rei seguir a Primera. Desprès de buscar amb el mínim temps possible el suport de patrocinadors, l’entitat molinenca es va veure obligada a renunciar a la plaça degut al seu pressupost reduït.

Per el president de la secció d’handbol del CE Molins de Rei, Jordi Anducas, “afrontar una categoria d’aquest tipus suposava incrementar el pressupost en un 25%” cosa que “era impossible”. Anducas també es queixa de que la Federació només ha deixat “tres dies de marge per poder respondre a la invitació”. “Hagués estat difícil amb més temps de marge, però potser no impossible”.

Recomanacions personalitzades