El Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa negocien fusionar-se

Tant el Molins de Rei CF com l’Atlètic Incresa mostren el seu desig d’unir-se i conformar una sola entitat. Les negociacions ja s’han iniciat, però es troben encara en un punt inicial i han causat diverses reaccions.

No és la primera vegada que els dos clubs de futbol de més tradició a la vila s’intenten fusionar però tots els antecedents s’han frustat per la falta d’entesa final entre les dues directives. Aquesta vegada però, sembla que la disposició és més favorable que mai per part de les directives.

En declaracions a El joc de l’esport, el president de l’Atlètic Incresa, Ramón Sicard, ha parlat d’una possible “fusió o afiliació entre els dos clubs”. En paraules de Sicard, “estem pendents d’una reunió amb el Molins de Rei CF amb tota la magnitud que pugui suposar”.

Per part del Molins de Rei CF, el seu coordinador, Alberto Martínez, explica que “les negociacions es van iniciar al demanar hores del Municipal Ricard Ginebreda, camp de l’Atlètic Incresa, per poder entrenar” degut a la gran quantitat de nens que conformen l’escola del Molins de Rei CF. “Nosaltres no neguem que el millor per a la vila seria unir forces però tot està en un punt inicial”, conclou Martínez.

La resposta és molt diferent per part dels jugadors. Per exemple el capità de l’Atlètic Incresa, Francisco Bellido, ha mostrat la seva disconformitat respecte a la possible nova situació. “És una utopia, cada club té el seu tarannà i la seva ideosincràcia i en aquet poble hi cabem tots, no es tracta de tenir un club en una “gran” categoria sino de tenir un poble actiu esportivament i la nostra vila ho és” diu el jugador que porta més de 20 anys al primer equip del Barri del Canal. Entre els més joves l’opinió és similar, el jugador del juvenil de l’Atlètic Incresa, Francesc Canals opina que “mai s’ha tractat als dos clubs de la vila per igual i per això aquesta fusió no em dona seguretat”. Un altre jugador de l’Atlètic Incresa, en Jona Nuñez, recorda que qualsevol acord sempre ” ha de tindre en compte el que pensa la gent, tant jugadors com pares, socis o simpatitzants”.

Les opinions són diferents si només es tractés d’un acord alhora de negociar conjuntament amb l’Ajuntament de cara a les sudvencions i ajudes que aquest dona a les entitats. Per part d’aquest, el Regidor d’esports Víctor Puntas, apunta que “al consistori no l’importa si les dues entitats es fusionen o no, nosaltres estem per garantir els millors serveis possibles a tothom i no per ficar-nos en decisions internes”.

Recomanacions personalitzades