El Lola Festival a Molins de Rei

El teatre de la Peni de Molins de Rei rep per segona vegada el Festival Lola de teatre alternatiu. Es tracta d’un festival de petit format en homenatge a l’actriu Lola Lizaran. En els seus inicis només se cel·lebrava a Esparraguera, ciutat on va néixer. Tot i així, aquesta temporada ja es durà a sis poblacions més, entre les quals es troba Molins de Rei. El Lola Festival va començar el passat 4 d’octubre i acabarà el proper 4 de desembre.

Després de les obres de renovació de la sala del teatre, es va estrenar aquest diumenge l’obra Anem a fer una musa, que encetava el festival a la nostra vila.

En un començament, havia de ser la representació de L’ós de Txékhov, de producció molinenca, la que donés el tret de sortida als bolos següents. Però el teatre de la Peni no va poder tenir les butaques de platea a temps, pel que no es va poder estrenar a Molins.

En tot cas, el Festival Lola ja s’ha posat en marxa i han estrenat la sala nova, la qual ha perdut el seu color vermell característic. A partir d’ara i fins el 4 de desembre podrem veure diferents espectacles a la Peni dins la programació del festival. Aquests seran els següents:

Els dies 13 i 14 de novembre es rebrà la comèdia Corruptia.

El dia 20 del mateix mes arribarà una obra en clau musical que aprofita la figura del Michael Jackson i es diu Edip; el rei del pop.

I finalment, el dia 4 de desembre, tindrem a la Peni el monòleg El senyor Malausene. Tot seguit, però, hi haurà un concert de música gratuït per fer la clausura del festival a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades